Gys og uhygge

KulturMøllens halloween arrangement måtte ændres gentagne gange på grund af de skiftende  covid19 restriktioner. Først kunne vi være i Møllen - så blev forsamlingsantallet nedsat til 50 - så blev forsamlingsantallet nedsat til 10. Det gav en masse bøvl og ekstraarbejde for arrangørerne.  Til sidst lukkede vi møllen af og "pyntede" i stedet møllen op udvendig med gys og uhygge.  Sideløbende blev der lavet en "gys og uhygge-rute rundt om mølledammen.

Hele arrangementet stod færdig torsdag den 29. okt. 2020 og lukkede først ned sent lørdag den 31. okt. Vi har ikke styr på besøgstallet men vort bedste bud er, at 400 til 500 børn og voksne kom forbi møllen de 3 dage.

Både i aften og dagtimerne blev der leverede nogle kraftige lyde fra den aflukkede kælder - skrig - skrål og bulder. Lydene kom fra et musikanlæg og nogle kraftige højttalere.

Børne gik voldsomt op i den konkurence, der var indlagt på ruten. Om lørdagen blev der uddelt slikposer til alle de børn, der kom forbi.

Kibæk Autoværksted v/Michael Hesselvig  og Fakta sponserede dele af arrangementet - tak for det.

Arrangementet fik mange rosende ord med på vejen både fra de besøgende og pressen, så derfor vil vi lægge os i selen for at Halloween vender tilbage år efter år. 

Billederne med det blå skær er taget ved hjælp af UV lys af Martin Seest. Så ble v uhyggen endnu større.