FREDAG DEN 26. OKTOBER 2020

BURNING WHEELS - UDSOLGT
 
 
Lokalbandet “Burning Wheels” har 50 års jubilæum.
Af de nuværende medlemmer har 3 været med fra starten:
Niels Erik Nielsen på keyboard, Finn Rasmussen på trommer og Aage B. Nielsen på guitar. Desuden var Hugo B. Nielsen med på bas.
Det blev til et utal af baller i det meste af Jylland fra 1971 til omkring 1980. Så blev orkesteret sat på standby i mange år - men for ca. 20 år siden blev musikken taget op igen - mest for hyggens skyld.
John Kristensen kom med som 4. mand på bas. John spillede i gamle dage i “Klit Boys”.
Repertoiret er musik fra 1960’erne og frem til i dag - pop og rock.
Grundet corona-restriktioner sælger vi blot 70 billetter til denne stemningsfyldte aften på KulturMøllen.

LØRDAG DEN 31. OKTOBER 2020

Gys på den gamle mølle!!


 

Reservér datoen - Hvis du tør.

Når vi nærmer os Halloween begynder det at spøge på møllen. Kom ned og se når den onde møller Mons hærger i de gamle bygninger, og når KulturMøllen lukker dørene op for gys & uhygge. 

 

TORSDAG DEN 19. NOVEMBER 2020 KL. 19.00

STEFFEN BRANDT - en mand med sin guitar.


 

Det musikalske foredrag tager udgangspunkt i TV-2’s store sangkatalog og skildrer Danmark, når det er bedst, og kærligheden, når den rammer hårdest. Advarsel: Det kan gå hen at blive underholdende !!

Køb din billet her

 

 

FREDAG DEN 18. DECEMBER 2020

SØS FENGER - Julekoncert


 

Mød Søs Fenger i en helt særlig juleudgave, når hun synger julen ind
Her får du serveret nye, smukke versioner af de fineste julesange og salmer, såvel som et genhør med Søs’ egne numre, som vi alle kender og elsker.
På denne magiske aften i december vil du kunne opleve Søs helt tæt på. Krydret med anekdoter om julen og traditionerne som hun kan lide dem, benytter Søs anledningen til at summe over livet og året der er gået med temaer som kærlighed, savn, glæde, sorg og erfaringer. 
 
 
Så ‘save the date’- og køb en billet lige her:
 
 

 

LØRDAG DEN 6. FEB. 2021 KL. 20.00

NIKOLAJ & PILOTERNE i et intimt duo set-up.
 
Oplev deres Greatest Hits bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, når Nikolaj Christensen og guitarist gæster KulturMøllen. 

Kom og hør de allerstørste sange og syng med på ”Kommer nok hjem”, ”Du står stadig der”, ”Jeg har det fint”, ”Vicky”, m.fl.

Køb din billet her

TIRSDAG DEN 21. SEPTEMBER 2021 KL. 19.00

MEN’S ROOM 4


To af Danmarks mest produktive komikere, nemlig Thomas Hartmann og Torben Chris, kan opleves på Kulturmøllen, når de 21. september 2021 indtager scenen med showet Men’s Room 4.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel – som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Køb din billet her